«

»

FLIR termovizijske kamere za industriju i građevinarstvo po akcijskim cijenama!

Redovni termovizijski pregled elektro ormara sa FLIR termovizijskom kamerom

Primjena termovizije u elektroodržavanju

Poštovani partneri,
U tijeku je akcija unutar koje je moguće nabaviti FLIR termovizijske kamere  iz I ili E/Ebx serije sa dodatnom opremom po znatno povoljnijoj cijeni.

FLIR I serija namijenjena je korisnicima koji se tek upoznaju sa prednostima termovizije. Kamere iz ove serije su iznimno jednostavne za korištenje što znatno olakšava prve korake u termoviziji.

FLIR E/Ebx serija je namjenjena onima koji već poznaju prednosti termovizije te traže veću rezoluciju ili bolje mogućnosti izvještaja. Kamere iz FLIR E/Ebx serije imaju cijeli niz korisnih mogućnosti koji znatno ubrazavaju i pojednostavljuju termovizijske inspekcije.

Termovizija u gradjevinarstvu sa FLIR termovizijskom kamerom

Primjena termovizije u građevinarstvu

Akcija je konstruirana na način da uz kupovinu termovizijske kamere, u ovom ograničenom vremenskom periodu, dobivate i dodatnu opremu koja Vam olakšava, ubrzava ili čak i omogućuje termovizijsko snimanje u proširenom spektru aplikacija.

Najveća ušteda unutar ove akcije je na modelu E60/ E60bx uz kojeg dolazi dodatna leća, bilo širokokutna, bilo uskokutna, prema želji korisnika. FLIR E60 je i inaće vrlo vjerojatno najpovoljnija termovizijska kamera na tržištu uzimajući u obzir njene karakteristike.

 

Pogledajte detalje ove akcije za termovizijske akmere sa primjenom u industriji i elektroodržavanju

Pogledajte detalje ove akcije za spektar kamera sa primjenom u građevini

Akcija traje do 30.6.2013.